Βραβεία

Η Honda με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του Jazz κατάφερε σύντομα να κάνει πολλούς φίλους του καινούργιου της μοντέλου. Αρχικά η ζήτηση δεν προλάβαινε να καλύψει την παραγωγή μιας και οι παραγγελίες ήταν πολύ περισσότερες απ' την αναμενόμενη ζήτηση. 20.000 νέοι κάτοχοι Jazz το μήνα, και 36.000 σε λίστα αναμονής! Μάλλον ακόμα και οι άνθρωποι της Honda δεν περίμεναν τόσο θερμή υποδοχή του κοινού!

Στην Ιαπωνική αγορά η Toyota Corolla είχε εδραιωθεί στην κορυφή των πωλήσεων επί σειρά ετών, σαν ο αδιαμφισβήτητος κάτοχος της θέσης. Το 2001 το Honda Jazz έκανε την μεγάλη έκπληξη εκτοπίζοντας την Corolla και καταλαμβάνοντας αυτό την πρώτη θέση!

Το Honda Jazz ανακηρύσσεται αυτοκίνητο της χρονιάς στην Ιαπωνία το 2001

το περιοδικό C! (www.c-magazine.com) ανακηρύτει το Honda Jazz πρώτο στην κατηγορία Mini-Compact.

Το Αγγλικό περιοδικό Auto Express μετά από ψηφοφορία αναγνωστών του ανέδειξε το Honda Jazz κορυφαίο με βαθμολογία πάνω από 90%. Μόνο το 2% των αναγνωστών του περιοδικού ανέφερε κάποιο πρόβλημα ακινητοποίησης με το Jazz στα 3 χρόνια χρήσης του, μια απόλυτη κορυφαία επίδοση σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων! Στο ίδιο τεστ βαθμολογήθηκε με 95,2% βαθμό ικανοποίησης στο κόστος χρήσης του.

Το Yahoo! uk & Ireland ανακυρήσει το Honda Jazz δεύτερο σε συγκριτικό τεστ μεταξύ πολύ νεώτερων σχεδιαστικά και κυρίως ευρωπαϊκών μοντέλων. 

Honda Jazz crowned most reliable car από το αγγλικό περιοδικό "Which?".