Τεχνολογία

Πλήρως αξιοποιήσιμη ισχύς

Έχουμε κάνει πολλές αναβαθμίσεις στο νέο Honda Jazz που παρέχουν περισσότερο χώρο για τους επιβάτες και τις αποσκευές, καθώς και περισσότερο στιλ. 

Αλλά δεν σταματήσαμε εκεί. Κάτω από το καπό υπάρχει ένας νέος βενζινοκινητήρας 1.3L i-VTEC που αποδίδει 102PS, με εντυπωσιακά χαμηλές εκπομπές ρύπων CO2. 

Και σε ότι αφορά το σύστημα μετάδοσης, θελήσαμε να εξασφαλίσουμε ότι το νέο Jazz θα σας ικανοποιήσει πλήρως. Εκτός από το νέο 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, υπάρχει η επιλογή της προηγμένης συνεχώς μεταβαλλόμενης αυτόματης μετάδοσης (CVT). Η πρωτοποριακή τεχνολογία CVT προσαρμόζεται ανάλογα με το οδηγικό σας στιλ και αλλάζει συνεχώς την αναλογία σχέσεων, ώστε να επιτυγχάνεται βέλτιστη ισχύς με κάθε ταχύτητα, αυξάνοντας την οικονομία καυσίμου και προσφέροντας ακόμη περισσότερη απόλαυση στην οδήγηση. 


Και οι δύο επιλογές μετάδοσης παρέχουν εξαιρετική απόδοση και οικονομία. Με το σύστημα Idle Stop εξοικονομείτε ακόμη περισσότερο καύσιμο. Όταν το αυτοκίνητο σταματά, όπως συμβαίνει στην περίπτωση των φαναριών, το σύστημα Idle Stop διακόπτει την λειτουργία του κινητήρα και τον εκκινεί εκ νέου μόλις ξαναπατήσετε το γκάζι. Μπορεί να μοιάζει λεπτομέρεια, αλλά σε βάθος χρόνου, κάνει πολύ μεγάλη διαφορά.